lördag, december 20, 2008

julmys






























För övrigt så är jag tillbaka i Åkersberga nu för att va här över jul och nyår. Det känns skönt att få träffa alla igen. Men samtigt lite jobbigt att lämna allt där borta. Jag vet att jag kommer känna likadant när jag ska åka härifrån i januari =0)


Igår kväll var det julmys hos Tessa på söder. Efter mycket om och men blev jag medtvingad av julle, vilket jag är glad för nu såhär i efterhand. Vi åt sju ton julgodis och snackade massa skit. En del av dem skulle ut på krogen. Men jag som har blivit sjuk och så oootroligt mogen gick inte ut! ( bra stolt över mig själv) Det måste ha med mogenheten att göra att jag inte gick ut va? =) Hehe eller kanske inte. i satt även och uppdaterade varandra om våra liv. EN del ska bli sambos med sina pojkvänner, andra har skaffat nya, och en del har gjort sig av med föregående pojkvänner. Nu har vi koll på lägenhet igen. =0)
Jahapp idag står det fest på schemat, så det är väl bara att börja ladda om antar jag. Ikvälls ka ja få träffa ALLA tjejerna =) skoooj.









Ny lägenhet!

Jag har fått en lägenhet i Norrköping! Som alla säkert vet så bor jag i Linköping just nu men pluggar i Norrköping. Så nu ska jag byta stad igen, hehe. Jag vet, jag e lite omständig.
Jag har fått en jätte fin liten etta 3 minuter ifrån campus. Så den 1 feb är den miiiiiin! wiii!
Det lustiga är att personen som hade lägenheten innan mig är en kompis från basåret jag läste. Världen är bra liten. En annan lustig sak är att jossan ska flytta ner till norrköping i januari för att plugga. Hon var och kikade på en lägenhet igår so tydligen ligger 1 minut ifrån min blivande. haha, Sjukt ju. Ska bli så himla kul att hon kommer ner =0) Det ska även bli himla kul att inreda en ny lägenhet. Den här gången ska jag göra det på riktigt!