onsdag, februari 11, 2009

en spade med en mosad lus

Lördagen blev inte riktigt som den var planerad....men när fasen blir dets om man har planerat??? Åkte iaf till Linköping och hem till maria, fick underhålla henne när hon låg i badet. Sen gick det för vilt till med allt vatten så ja lämnade badrummet och roade mig med att skicka typ en miljrad sms till Pontus.
Det blev dags för alkoholintag. Gick på förfest. Där fanns det två små vidrigt äckliga majsormar som husdjur. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuh jag ryser! Varför har man ormar som husdjur??? VARFÖR?!
Det blev dags för mellanfest i en asfrän lägenhet...Det var jätte trevligt på festerna men jag kännde migs å himla ung och meninslös i andras ögon där som va typ 30.....i vanliga fall brukar det gå bra, men nu kännde jag ingen föruto maria..och stå och prata vuxenprat med okännda människor som jag vet att jag absolut inte ska träffa igen känndes inte så lockande....och spec inte när det bestämdes att vi skulle gå på harrys. Då bestämde jag mig för att åka tillbaka till Norrköping och festa här istället. Gick till Otten här i norrköping och det var skoj! =)

Igår var det Primus MAX( ja vi heter så nu, det kommande phesteriet) möte = PM möte. Bestämde massa viktiga saker såsom vilken logga vi ska ha och hur våra tröjor ska se ut som vi ska spatsera omkring i och göra reklam för oss. Det blev bra tillslut tycker jag =)
Så vi gick och inhandlade diverse färger så vi kan göra tröjorna så fiiiiina så fiiiina !