tisdag, februari 17, 2009

Nu har jag och Catte vart duktiga


jag, kicka och catte


catte, kondom och jag



jag trodde att det var jag och catte men det är 2 riktigt fula ankungar




och ett sött mongo vid namn Catrine


Anledningen till att jag har lagt upp massa bilder på Catte är för att jag nyss pratade med henne i fånen och vi gjorde en mycket bra sak gemensamt. Vi ställde oss i bostadskö i Stockholm.
Man vet ju faktist aldrig när man får lust attf lytta in til sthlm och det är ju jätte bra att samla på sig massa poäng redan nu, så man inte står där med panik när man väl vill flytta in. Detta kom vi på då vi hade våran kontinuerliga uppdatering av varandras liv. Bra av oss! Så kansek en vacker dag bor vi i den stora staden. Vem vet vi kanske inte använder oss av denna bostadskö vi kanske köper oss en varsin lägenhet istället. Det får framtiden visa.

Tips: Ställ dig i bostadskö is thlm eller dö i åkersberga ( om man nu e bergabo)
Slutsats: Ditt liv blir bättre om du bor i stan dels för att du har närmre till bra shopping och för att du har närmre till alla uteställen + att du slipper ta en taxi hem.

inlägg nr 6 idag tror jag nog, vad har hänt? =) Jo jag vet, jag har OPLUGGAT



Politiker tänker inte på miljön!

Gör en insats för miljön.

De fyra borgerliga partiledarna är överens om att förbudet mot nybyggnad av kärnkraft upphävs. Som en reaktion på detta har en namninsamling startats med uppmaningen att regeringen ska följa sitt valmanifest där det framgår att förbudet inte ska upphävas under mandatperioden skriver naturskyddsföreningen. Gör en insats och skriv på HÄR.

Centerpartiets och Kristdemokraternas svek och nya linje i energifrågan innebär mer kärnkraft, ökad risk för uranbrytning och mer radioaktivt kärnavfall i Sverige, avfall som finns kvar i tusentals generationer, trots att det saknas metod för slutförvaring.

– Satsningar på mer kärnkraft leder till ökade miljöskador och motverkar satsningarna på förnybar energi. Pengarna går åt helt fel håll och de olika delarna i regeringens överenskommelse motverkar varandra. Med backspegeln som ledstjärna skickar den svenska regeringen signaler till marknadens aktörer och Europas politiker om en allvarligt omodern miljöpolitik. Det bådar illa inför EU-ordförandeskapet, säger Mikael Karlsson, ordförande i Naturskyddsföreningen.

jäkla politiker, att de aldrig kan hålla vad de lovar....! Måste ju medge att jag är något less på dem.

Tips: Bli politiker och håll vad du lovar när du fiskar röster av folket.
Slutsats: Du blir en bra och omtyckt politiker, kanske bland de första i Sverige?

varför man ska ha en pojkvän




Nu de senaste dagarna har jag lyckats somna PÅ Pontus när vi kollar på film, det är typ då jag sover som bäst.
Så jag tänkte slänga in ett till tips här bara därför.





Tips: När du har bestämt dig för att skaffa pojkvän se då till att han är behaglig att sova på, det är det viktigaste. Resten brukar lösa sig självt med tiden.
Slutsats: pojkvänner är bra till en sak, sängmaterieal i den bemärkelsen att sova på.
(undrar hur glad Pontus blir av att läsa detta, jaja på något sätt måste han ju få reda på det eftersom vi inte klarar av att prata med varandra, haha).





Nu har jag suttit och kollar runt på nätet och har hittat massa kläder jag vill köpa. Kanske jag ska tillåta mig själv att göra det. Vi får se. Jag har hamnat i e period då jag tycker att gå i affärer är päst och pina, det är ofta så jäkla mycket saker överallt så man inte vet vart man ska titta. På internet är det iaf uppsorterat i kategorier och bilder. Tackar för det.





inlägg nr 4

Mix




Det är märkligt, nu när jag har kommit in i bloggandet igen då är det ingen annan som uppdaterar spec ofta, iaf inte av de bloggar jag följer, vilket iof är en del.
Detta är inlägg nr 3 för dagen och av någon konstig anledning känner jag att det inte heller kommer att bli det sista.


Jag funderar på att börja följa några fler bloggar, någon som har några bra blogg tips?
Jag vill läsa både seriösa och oseriösa bloggar, så man får en bra mix =0)

Tips: Variera.
Slutsats: Då får du en bra mix och en bättre överblick.

Miljömobil av återvunnen plast!


Miljömobilen som görs på gamla läskflaskor.

Jag läste nyss en intressant artikel här på aftonbladet.se där de skriver att Miljö, HD-video och DJ Samsungs nya ledord. Detta för att de har gjort en mobil på gamla läskflaskor som drivs av solenergi.
Mobilen har en eko-profil. Den har bland annat en stegräknare som räknar ut hur mycket utsläpp som man besparar miljön genom att gå istället för att ta bilen den har även särskilda enrgisparlägen. Detta är ju skitbra tycker jag. Bara en sån grej att den visar på att miljöfrågan är viktig. Bra jobbat Samsungö. Denna mobil kommer till sverige inom det första halvåret 09.

Tips: Tänk på miljön, uppmärksamma problemen.

Slutsats: Om alla hjälps åt att vara mer miljövänliga kan vi uppnå en hållbar utveckling.

Ännu ett tips


Här ska ni få veta en hemlis...ni får lova att inte säga till Danni för hon kommer skälla ut mig hahah. Okej här kommer det ; Igår när dagen känndes lite lång och alla naturvetenskapliga artiklar till min A-uppsats stirrade på mig fick jag för mig att jag skulle klippa mig, alltså klippa mig själv. Jag har tidigare lovat Danni att aldrig göra om detta efter förra gångens katastrof ( själv tyckte jag inte att det var nå fel på det, men hon som frisör fick en smärre hjärtatack över mitt hårs form och hållning). Ääääh småpotatis tänkte jag. Men igår i brist på bättre saker att göra råkade jag greppa tag i saxen än en gång och gick lös.=0)

Som student har man inte råd att gå till frisören och då får man ta till sina egna knep. Sen att man ser lite halvtaskig ut är väl en annan femma, nej jag bara skoja, haha. Det vart nog helt okej tror jag.


Tips: Får du tråkigt använd sax.

Slutsats: Du har haft en ganska underhållande stund med saxen och har fått lite ny estetik i ditt liv.

OBS: Detta kan få oanade konsekvenser.