tisdag, mars 17, 2009

Jag saknar verklgen....

Jag har hamnat i nån sväng då ja bara tänker på hur bra det va förr...Jag gillar att tänka tillbaka på allt kul man gjort med olika vänner och vart man befann sig och därtill. Men ibland kan det gå lite långt.

Just nu sitter jag och saknar mina vänner i Åkersberga och mitt liv i Linköping. När jag bodde i Linköping i ca 1½ år hade jag verkligen så himla roligt! Allt var bara kul och bra ( ja nästan iaf). Helt fantastiska vänner, mina olika combos jag bott med, eva, josef, niklas, erik och alla deras vänner som alltid sprang hemma hos oss. Maria, annika, fia, firat och alla andra, ja allihopa! Hänga på NH och köra pubquiz eller bara en skruvad utekväll på Nh eller Platå. Promenader runt stångån. Allt folk i Linköping, det är verkligen obeskrivligt, jag saknar det. Det är en helt annat stämmning i Linköping om man jämför med Norrköping.
Alla uteserveringar i Lkpg på våren, STORAN...!
Alla roliga hemmafester ochf ör att inte glöma alla roliga studentfester, med så sjukt mycket folk, blandat folk. Jag saknar verkligen alltihopa.
Nu när jag lägger ihop allt börjar jag fundera på hur mycket jag saknar det egentligen och funderar även kring min flytt till Norrköping.

Jag flyttade till norrköping för att slippa pendla till och från skolan, för att kunna hänga med mina klasskompisar mer. Allt det har jag uppnått nu. Jag har jätte kul med mina vänner här. vi käkar middagar ihop och festar och sånnt.Men jag saknar fortfarande själva linköping, det är något med den staden som gör att allt blir på ett annat sätt än vad det tex skulle vara här i nkpg.
I och för sig kanske jag borde ge norrköping lite mer tid än att jämföra så mycket som jag gör nu, men det är så svårt att låta bli. jag har visserlgen bara bott i norrköping sen 1 feb alltså typ 1½ månad...jämföra så kort tid med 1½ år är kanske inte rättvist...
Men jag saknar det iaf! Och just idag då jag fick massa vårkännslor i kroppen på väg hem från föreläsningen.
Då kom jag att tänka på alla sjukt najsiga dagar i trädgårdsföreningen, med grillning, champagne drickning, bakishäng, solhäng och bara mingel med alla vänner. Jag kom att tänka på när jag och josef spendera flera dagar ute på bahamas(vår jätte balkong) med att sola, spela gitarr och bara snacka skit. Eller att sitta vid stångån och käka frukost och mata alla ankor med subway macka. haha.
Eller bara en sån enkel sak, cykla genom rydskogen och upptäcka att det är aldelesgrönt. Eller cykla hem från en efterfest från flamman 5 på morgonen utan jacka och inte frysa. Jag saknar!!!!!!!!! Jag saknar Linköping för alla fina vänner och för att det är en så fantastisk bra studentstad. hmmm....Detta gör mig lite förvirrad och fundersam.
missuppfatta mig inte, jag gillar Norrköping. Det gör jag verkligen. Men efter att ha haft så mkt i lkpg och faktist bara lämna det känns inte lika bra nu i efterhand som jag trodde att det skulle göra....

saken gör det väl inte bättre att ingen människa svara på sin telefon just nu som jag skulle vilja prata med om ingeting, men bara för att känna mig lite mer på hemmaplan iaf. suck. dålig tajming antar jag.

Men iaf GRATTIS min favorit-Ida på 23 årsdagen!!!! =0) pussss!